豆瓣味噌鯖魚煮

豆瓣味噌鯖魚煮

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 鯖魚 去頭尾、切段(約5公分)
    400 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 切片
    20 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 豆瓣醬
    1 大匙
    1 辣豆瓣醬
  • 味噌
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 250 克
  • 切蔥花
    ½ 枝

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20.5 g
Calorieën 1018 kJ / 243 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 8.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...