Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 鯖魚, 去頭尾、切段(約5公分)
- 3 顆 蒜頭
- 20 克 薑, 切片
- 1 大匙 醬油
-
1
大匙 豆瓣醬
of 1 辣豆瓣醬 - 1 大匙 味噌
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 糖
- 250 克 水
- ½ 枝 蔥, 切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1018 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 0.7 g