Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de agua mineral
- 500 g de harina de espelta integral
- 100 g de harina de centeno integral
-
1
sobre de levadura de panadería deshidratada
of 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada - 7 g de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 539 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 221.7 mg
Alternatieve recepten
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40 Min
Pan integral de molde
3 Std.
Panecillos con semillas de amapola
2h 40 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan integral con muesli
4 godz.
Hogaza integral
5 Std.
Panecillos integrales con nueces y muesli
40 Min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 godz. 30 min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Pan de espelta
2 godz. 20 min