Pan integral de espelta y centeno

Pan integral de espelta y centeno

4.4 394 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
16 rebanadas

Ingrediënten

  • 350 g de agua mineral
  • 500 g de harina de espelta integral
  • 100 g de harina de centeno integral
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
    20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
  • 7 g de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Natrium 221.7 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 539 kJ / 128 kcal
Vetten 0.9 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 26.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...