Pan integral de espelta y centeno
TM6 TM5

Pan integral de espelta y centeno

4.5 (364 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 g de agua mineral
  • 500 g de harina de espelta integral
  • 100 g de harina de centeno integral
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
    of 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 7 g de sal

Voeding
per 1 rebanada
Calorieën
539 kJ / 128 kcal
Eiwitten
5.4 g
Koolhydraten
26.8 g
Vetten
0.9 g
Verzadigd vet
0.1 g
Vezels
4.2 g
Natrium
221.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten