Pan integral de espelta y centeno

Pan integral de espelta y centeno

4.5 376 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
16 rebanadas

Ingrediënten

  • de agua mineral
    350 g
  • de harina de espelta integral
    500 g
  • de harina de centeno integral
    100 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    1 sobre
    20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
  • de sal
    7 g

Voeding per 1 rebanada

Calorieën 128 kcal / 539 kJ
Eiwitten 5.4 g
Vetten 0.9 g
Koolhydraten 26.8 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 0.1 g
Natrium 221.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...