Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)

Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di succo d'uva
    300 g di succo di frutta, ciliegie
  • 60 g di amido di tapioca (vedere consiglio)
  • 1000 g di frutti rossi misti freschi
    1000 g di frutti rossi misti freschi, congelati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 1 g
Calorieën 393 kJ / 94 kcal
Vetten 0 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...