Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
白色蒸餃皮
- 75 克 中筋麵粉 ,少許,撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 40 克 熱水 (約95°C)
- 5 - 10 克 水 (需依麵粉吸水程度調整)
- 玉米粉 ,少許,撒粉防沾黏用
黃色蒸餃皮
- 30 克 紅蘿蔔
- 50 克 水
- 75 克 中筋麵粉 ,少許,撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 玉米粉 ,少許,撒粉防沾黏用
豬肉內餡
- 15 克 蔥 ,切段
- 水 ,少許
- 1 茶匙 蠔油
- 1 茶匙 黑麻油
- 250 克 豬絞肉
- 150 克 新鮮四季豆 ,切小丁(約0.5公分)
素內餡
- 150 克 青江菜 ,切段(約3公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 乾香菇 ,以清水泡發
- 80 克 豆干
- 5 克 薑
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 黑麻油
- 2 茶匙 油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 糯米粉
- 500 克 水 ,需多備一些
- 20 克 冬粉, 用水沖洗至軟,用剪刀剪成小段
蒸煮
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 198.8 kJ / 47.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 2.4 g
- Vezels
- 0.2 g