Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de cebolla
- 20 g de cilantro fresco, una rama para sazonar y un poco más para servir
- 1 chile chilhuacle seco, sin rabo
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de carne de res para guisar, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina
- 840 g de frijoles negros cocidos, de lata, con todo y su caldo
- 380 g de agua
- 160 g de puré de jitomate
- cebolla, picada para servir
- cilantro, picado para servir
- chicharrón, de cerdo, cortado en tozos para servir
- limones, cortados, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo con rajas
25min
Bisteces a la mexicana
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pollo al cilantro
35min
Arroz al cilantro
35min
Arroz primavera
40min
Adobo con carne
50min
Carne molida
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Puré de papa
50min
Camarones al ajillo
25min
Camarones al mojo de ajo
20min