Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de cebolla
- 20 g de cilantro fresco, una rama para sazonar y un poco más para servir
- 1 chile chilhuacle seco, sin rabo
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de carne de res para guisar, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina
- 840 g de frijoles negros cocidos, de lata, con todo y su caldo
- 380 g de agua
- 160 g de puré de jitomate
- cebolla, picada para servir
- cilantro, picado para servir
- chicharrón, de cerdo, cortado en tozos para servir
- limones, cortados, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al cilantro
35min
Picadillo con rajas
25min
Arroz primavera
40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Camarones al mojo de ajo
20min
Bisteces a la mexicana
30min
Adobo con carne
50min
Frijoles charros
35min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Camarones al ajillo
25min
Camarones en salsa de pimientos
25min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.