Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de fruta
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1727.2 kJ / 412.8 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 98 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Tinga de pollo
30min
Carne en su jugo
35min
Cerdo entomatado
50min
Pollo con mole de San Fernando
45min
Entomatado de cerdo
1 godz.
Pollo en chile mulato
30min
Pollo con mole
1 godz.
Salpicón de res
40min
Pescado a la veracruzana
30min