Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Chiliflocken, getrocknet, rot, ohne Kerne
- 30 g Röstzwiebeln
- 100 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln
- 4 EL Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
-
30
g Reisessig
of 30 g Apfelessig -
30
g Palmzucker
of 30 g brauner Zucker - 3 EL Fischsauce
- 1 TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3652 kJ / 873 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 6695 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce all'Arrabiata
25min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Rote Mojo Sauce
10min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Chili-Knoblauch-Sauce (蒜蓉辣椒酱)
35min
Asia-Gewürzpaste
50min
Sweet Chilisauce
25min
Sambal Oelek
15min
Rote Thai-Curry-Paste
15min
Harissa
20 min
Sansibar-Sojasauce
1h
Limoncello
192 Std. 30 Min