Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de gingembre frais
- 100 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet, hauts de cuisse et pilons séparés
- 40 g de jus de citron
- 120 g d'olives vertes dénoyautées
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'écorce de citron confit, coupée en brunoise
- 250 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2086 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Poulet au citron, olives et boulgour
50 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Curry de poulet express
30 Min
Poulet tandoori
45 Min
La daube niçoise
13h 20min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Brochettes de dinde tandoori
50 Min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3小时 30 分钟
Veau aux olives
1 Std.
Poulet aux olives et au citron, courgettes crues et pommes de terre
35 Min