Piernik staropolski cz. II

Piernik staropolski cz. II

4.3 795 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 98u.
15 kawałków

Ingrediënten

  • 1200 g ciasta piernikowego z przepisu „Piernik staropolski cz. I”
  • 200 - 230 g powideł śliwkowych
  • 420 - 440 g masy marcepanowej
  • 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
  • 80 g masła pokrojonego na kawałki

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 kawałek

Eiwitten 8.8 g
Calorieën 2464 kJ / 588 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 78 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...