Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), gewürfelt
- 100 g fetter Speck, frisch, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- Wasser für die Fettpfanne
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Majoran, Blätter abgezupft
- 15 g Pökelsalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier, getrennt
- 60 g Mehl
- 80 g Fleischbrühe, flüssig, kalt
- 30 g süßer Senf
- 40 g Senf, mittelscharf
- 100 g Bacon, geräuchert, in Scheiben, in Streifen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 926 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Spitzen
2h 30min
Sauerbratenragout
49 Std.
Bratwurst-Ravioli
35min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2h
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Gefüllter Putenrollbraten
2 Std. 10 Min
Meatpops
1h
Ahle Worscht-Kräppel
1h 10min
Mettröllchen mit Chilisauce
1 Std. 15 Min
Strammer-Max-Salat
30 min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2 godz. 15 min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1 Std. 20 Min