Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), gewürfelt
- 100 g fetter Speck, frisch, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- Wasser für die Fettpfanne
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Majoran, Blätter abgezupft
- 15 g Pökelsalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier, getrennt
- 60 g Mehl
- 80 g Fleischbrühe, flüssig, kalt
- 30 g süßer Senf
- 40 g Senf, mittelscharf
- 100 g Bacon, geräuchert, in Scheiben, in Streifen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 926 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2h 45min
Pikante Herrentorte
1 godz. 50 min
Sauerkrauttaler
2h 20min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Bacon-Spieße
1h 30min
Speckfalten
2h 20min
Herzhafte Germknödel
2 godz.
Prinzessinnenerdäpfel
1h 20min
Brühpulver
4 godz. 20 min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30min