Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 1 ząbek czosnku
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 450 g słoniny, pokrojonej na 3 cm kawałki, lekko zmrożonej (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 886.2 kJ / 211.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 200.4 mg
Alternatieve recepten
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Chrzan tarty podstawowy
10 Min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50 min
Musztarda
36 godz. 10 min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1h 25 min
Pasztet na Wielkanoc
2 godz. 10 min
Schab chrzanowy
2h 30 min
Kiełbasa słoikowa
26hod. 30min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30 min
Paprykarz à la szczeciński
45 min
Flaczki wołowe
2 godz. 35 min