Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Warstwa makowa
- 400 g maku
- 460 g mleka
- 4 jajka
- 220 g cukru pudru
- 40 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
½
łyżeczki aromatu migdałowego
of ½ łyżeczki aromatu pomarańczowego - 140 g bakalii, mieszanych (rodzynek, posiekanych orzechów, skórki kandyzowanej)
Warstwa serowa
- 1000 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 220 g cukru pudru
- 4 jajka
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
-
10
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 20 g cukru wanilinowego - 15 g skrobi ziemniaczanej
- 120 g kandyzowanej skórki pomarańczowej
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1437.6 kJ / 343.4 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 40.4 g
- Natrium
- 99.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto makowa panienka
7h 40min
Makowiec z bezą
2h 40min
Tort orzechowo-makowy
4h 30 min
Makowiec japoński Sławomira Zabawy
2 godz. 30 min
Sernik gotowany
7h 40min
Sernik rosa
1 Std. 30 Min
Sernik królewski
4 godz. 35 min
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8 Std.
Sernik krakowski
4 Std. 55 Min
Sernik wiedeński
9h 45min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 Std. 50 Min
Ciasto pleśniak
3h 15min