Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 ząbki czosnku
- 1000 g mięsa wieprzowego, z łopatki lub karkówki, pokrojonego na 3 cm kawałki, lekko zmrożonego (patrz wskazówka)
- 1 ½ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka soli peklowej
- 1 ½ łyżki majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka żelatyny w proszku
- 100 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 2781.5 kJ / 664.8 kcal
- Eiwitten
- 42.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 53.1 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1313.2 mg
Alternatieve recepten
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Paprykarz à la szczeciński
45 Min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 Std.
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 Std. 45 Min
Musztarda
36 godz. 10 min
Ketchup
1 Std.
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1h 25min
Flaczki wołowe
2 godz. 35 min
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Schab chrzanowy
2 Std. 30 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Majonez
5 min