Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 150 - 180 g chudego boczku wędzonego, pokrojonego 1 cm kostkę
- 25 g oleju rzepakowego
- 1 ¼ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do gotowania klusek
- 1000 g ziemniaków, mączystych, surowych, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- woda, ilość do gotowania klusek
- 30 g mąki pszennej
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2655.8 kJ / 634.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 71.7 g
- Vetten
- 35.3 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprykarz à la szczeciński
45 Min
Pyry z gzikiem
1sa
Babka majonezowa
2h
Kluski kładzione
15 Min
Gryczane kluski kładzione
40 dk
Ser do smarowania
1sa
Mini pączki na serku homogenizowanym
25 Min
Rosyjskie puszyste faworki (Taratuszki)
40 dk
Czorne kluski
3h 30min
Ciastka Amerykany
1sa 30 dk
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1 Std. 50 Min
Faworki na żółtkach z piwem
2 Std. 30 Min