花生豆腐

花生豆腐

2.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 15min
500 克

Ingrediënten

  • (烹煮和混蓮藕粉用)
    450 克
  • 花生仁 生花生,浸泡3小時
    70 克
  • 蓮藕粉 細粉
    3 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 500 克

Eiwitten 42 g
Calorieën 434 kJ / 20 kcal
Vetten 13 g
Vezels 278 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...