Compatibele versies
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hielo perfumado
- 1000 g de agua mineral
- 1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
- 150 g de pisco
- 30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
- 80 g de zumo de limón
- 20 g de zumo de lima
- 40 g de azúcar
- 60 g de clara de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.24 g
- Koolhydraten
- 7.62 g
- Vetten
- 0.01 g
- Vezels
- 0.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cóctel pisco sour
10min
Guarnición de guisantes partidos al estilo inglés
20 min
Crema de frambuesas
5 Min
Leche asada
4h 40min
Cóctel Vaina chilena
5 Min
Daiquiri
5 Min
Tarta de nuez
1 Std. 15 Min
Strudel de manzana
1h 20min
Pisco sour
10min
Ají de gallina
1 Std. 15 Min
Refresco de chirimoya
15min
Crème brûlée
4h 30min