Apparaten en accessoires
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Voorbereiding. 5min
Totaal 174u.
6 raciones
Ingrediënten
Hielo perfumado
-
1000 g de agua mineral
-
1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
-
150 g de pisco
-
30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
-
80 g de zumo de limón
-
20 g de zumo de lima
-
40 g de azúcar
-
60 g de clara de huevo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
1.24 g
Calorieën
402 kJ /
96 kcal
Vetten
0.01 g
Vezels
0.37 g
Koolhydraten
7.62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Grandes chefs
12 recepten
Spanje
Spanje