Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de azúcar
- ½ palo de canela
- 2 clavos
- 20 g de pasas sin semillas
- 100 g de vino tinto
- 20 g de vinagre de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 3340 kJ / 799 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 148.2 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 839.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de albaricoque con jengibre
1hod.
Chutney de arándanos
1hod.
Peras en almíbar
1h 40min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Chutney de pera y jengibre
1hod.
Piña en almíbar de chile con streusel de coco tostado (Cocción lenta)
3h 40min
Ajos confitados a las hierbas
45 min
Mermelada de cebolla
1 Std. 45 Min
Reducción de vino tinto
40 Min
Peras al vino tinto
3u. 20min
Castañas en almíbar
2hod.
Salsa de toffee
15 min