Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 2 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf (optioneel)
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 100 g Weißweinessig
- 150 g Orangensaft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Salz
- 1000 g Schweinefleisch, ohne Knochen, durchwachsen (z.B. Schweinenacken), in Würfeln (4 cm)
- 20 g Öl
- 20 g Schweineschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1227 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Beef Madras
1h 30min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 godz. 35 min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1 godz. 35 min
Chili-Cheese-Bällchen
40 min
Dhokla
30 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40 min