Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 130 g Schweineschmalz, kalt, in Stücken
- ½ TL Salz
- 160 g Wasser, kalt
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 400 g Rindergulasch
- 150 g Porree, in Ringen (ca. 5 mm)
- 150 g Möhren, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 80 g Butter
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2866 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blätterteig, schnell
2h
Minicalzone "Neptun"
1小时 20 分钟
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Frittierte Mini-Pizzen
2h
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1 Std. 45 Min
Neapolitanischer Kranz
2 Std. 15 Min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 Std. 30 Min
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min
Gulaschsuppe im Brot
2h
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min