Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blätterteig
- 150 g Butter, in kleinen Stücken
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Salz
Füllung und Fertigstellung
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 200 g Sauerkraut, konserviert
- 20 g Tomatenmark
- 80 g Crème fraîche und etwas mehr zum Servieren
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
100
g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
of 100 g Seelachsfilets, frisch, in Stücken (2 cm) - 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4u. 10min
Gefüllte Blinis
55min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Watruschki
1 Std. 40 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Kreppel
1h
Tschebureki
1 godz. 20 min