Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 70 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Milch
- ¼ Würfel Hefe (10 g), zerkrümelt
- 30 g Zucker
- 3 Zitronen, Bio, 3 TL Schale dünn abgerieben, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Mehl
- 1 Prise Salz
Sirup
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 150 g Zucker
- 150 g Wasser
- 2 Stängel Zitronengras, in groben Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2h 30min
Pizza mit Salsiccia
2 godz. 40 min
Vanillering
4h
Birnen-Preiselbeer-Pie
3h 30min
Schlosserbuben
9 godz.
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 godz. 35 min
Rugelach mit Pistazienhalva
3 godz. 20 min
Aprikosen-Bienenstich
5h
Éclairs
4h
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45min
Apfeltarte
1h