Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino ahumado, en trocitos
- 225 g de crema ácida
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 3 hojas de laurel, secas
- 550 g de agua
- 150 g de vino blanco
- 300 g de espagueti
- 500 g de mariscos, precocidos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2936 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Robalo al mojo de ajo
1sa 20 dk
Espagueti con champiñones y tocino
35 dk
Pasta con camarones
35 dk
Pasta con camarones y chorizo
30 dk
Coliflores gratinadas
25 dk
Fettuccini Alfredo
30 dk
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 dk
Camarones al ajillo
25 dk
Aguachile de camarón
15 min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 Min
Sabanitas de filete de res al romero
25 dk
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 dk