Apparaten en accessoires
Thandi
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
poppy seeds (white - see Tips)2 tbsp
-
fennel seeds1 tbsp
-
black peppercorns½ tsp
-
cardamom pod (green)6
-
blanched almonds80 g
-
sugar40 g
-
water360 g
-
full cream milk350 g
-
rose water1 tbsp
-
crushed ice to serve (see Tips)
-
edible flowers (optional), for garnishing (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
25.9 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
722.7 kJ /
172 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
12.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Achari paneer murgh
1u. 5min
Vada
2u. 35min
Spiced cauliflower pilau
20min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Burfee
24u. 30min
Fresh coconut chutney
10min
Biryani
1u. 25min
Aloo tikki
55min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Dosa with spiced potato filling
17u. 40min
Amritsari dal
26u.
Potato karakari
50min