Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

4.5 86 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
3 Schraubgläser

Ingrediënten

  • Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
    850 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Holunderblütensirup
    150 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 2 g
Calorieën 4117 kJ / 974 kcal
Vetten 0 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 238 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...