Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
TM5 TM6

Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

4.5 (62 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 850 g Pfirsiche, reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 150 g Holunderblütensirup
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Voeding
per 1 Schraubglas
Calorieën
4117 kJ / 974 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
238 g
Vetten
0 g
Vezels
4.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten