Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor mango (p. ej. Jell-O®)
- 1 cda de grenetina en polvo
- 100 g de queso crema
- 2 mangos manila, uno solamente la pulpa y otro en cubitos, separados
- 500 g de yogur de mango
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 454 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de rompope
5hod. 20min
Chiles en nogada
1 Std.
Pasta al poblano
35min
Rollo de guayaba
2 Std. 30 Min
Pan de elote
2 Std.
Agua de Horchata
10min
Gelatina de cajeta
4 Std.
Rajas con queso
25min
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Calabaza en tacha
1h 15min
Dulce de tapioca
1 Std.
Gelatina de mazapán
2 Std.