Apparaten en accessoires
Blumenkohl-Curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
1 Portion
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl10 g
-
Curry1 TL
-
Apfel geviertelt1
-
Blumenkohl in Röschen (ca. 250 g)1
-
Wasser30 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Tomaten entkernt, geachtelt (evtl. gehäutet)2
-
Erbsen, aus der Dose oder TK40 g
-
Sojasauce½ - 1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1280 kJ /
306 kcal
Vetten
12 g
Vezels
14.5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dinner for One
18 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Scharfer Weißkohltopf
1h
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Linsen-Curry-Eintopf
35min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Blumenkohl-Puffer
30min