Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 1 TL Curry
- 1 Apfel, geviertelt
- 1 Blumenkohl, in Röschen (ca. 250 g)
- 30 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Tomaten, entkernt, geachtelt (evtl. gehäutet)
- 40 g Erbsen, aus der Dose oder TK
- ½ - 1 EL Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Gemüsecurry mit Reis
1u.
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1u. 30min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1u.
Rote-Linsen-Gratin
1u. 20min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1u. 20min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Linsen-Curry-Eintopf
35min
Rosenkohl-Auflauf
1u.