Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 1 TL Curry
- 1 Apfel, geviertelt
- 1 Blumenkohl, in Röschen (ca. 250 g)
- 30 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Tomaten, entkernt, geachtelt (evtl. gehäutet)
- 40 g Erbsen, aus der Dose oder TK
- ½ - 1 EL Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Currybohnen mit Reis
40min
Nudel-Porree-Topf
25min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Gemüsecurry mit Reis
1 godz.
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Scharfer Weißkohltopf
1 godz.
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min