Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zitronenböden
- 80 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 4 Eier
- 240 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 130 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
Lemon Curd
- 110 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 Ei
Baiser
- 3 Eiweiß
- 140 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4 godz. 40 min
Triple Chocolate Cake
2h 30min
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
40min
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Halloween-Macarons mit Erdnusscreme
1h 55min
Schoko-Pecannuss-Torte
4h
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Lübecker Nusstorte
4 godz. 15 min
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min
Vanille-Buttercreme-Torte
7 godz.
Apfelkuchen mit Schaum
1h 15min
Pavlova mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min