Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Zartbitterkuvertüre (55% Kakao), in Stücken
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Rohrzucker, fein
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier (Kl. M)
- 250 g Wasser
- 2 EL Kakaopulver
- 275 g Mehl
- 3 TL Weinstein-Backpulver
- 1 TL Natron
- ¼ TL Salz
- 125 g Buttermilch
Füllung und Fertigstellung
-
150
g Pecannüsse
of 150 g Walnusshälften - 100 g Ahornsirup
- 15 g Wasser
- 400 g Zartbitterkuvertüre (55% Kakao), in Stücken
- 350 g Sahne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2234 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Etagentorte
7 Std.
Brownies
1sa
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2sa 30 dk
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h
Schokoladen-Torte
3sa 20 dk
Triple-Kokos-Brownies
4 Std.
Schoko-Erdnuss-Torte
2sa 30 dk
Mokka-Mousse-Torte
8 Std.
Schokoladentorte
2sa 15 dk
Brownie-Sahne-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2sa 40 dk
Triple Chocolate Cake
2sa 30 dk
Schokoladen-Himbeer-Torte
5 Std. 30 Min