Fish fingers with tomato sauce

Fish fingers with tomato sauce

4.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • beer
    200 g
  • flour
    120 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • dried parsley
    ½ tsp
  • dried yeast
    1 tsp
  • fine salt
    1 tsp
  • cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)
    500 g
  • olive oil
    30 g
  • tomato passata
    400 g
  • sugar (optioneel)
    ½ tsp
  • baking soda
    1 pinch
  • oil for frying
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26.16 g
Calorieën 1321 kJ / 316 kcal
Vetten 10.44 g
Vezels 2.06 g
Koolhydraten 26.43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...