Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sansibar Currysauce (auf Vorrat)
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten, konserviert
- 500 g Ketchup, z.B. von Heinz
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
Bratwurst
- 6 Bratwürste (Kalbsbratwürste), ohne Darm
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1684 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sylter-Sahne-Dressing
10min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Aioli, klassisch
10min
Currysauce
40 Min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 Min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40 Min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2 Std.
Sauce Ungarischer Art
30min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Kräuterbutter
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min