Apparaten en accessoires
Aioli, klassisch
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 Portionen
Ingrediënten
-
250 g OlivenölSonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Ei1
-
1 TL EssigZitronensaft1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Salz½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
1595 kJ /
381 kcal
Vetten
42 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We call it Klassiker
19 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Knoblauchcreme à la Ikors
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Rote Mojo Sauce
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Kräuter Aioli ohne Ei
20min
Safran-Aioli
40min
Schnelle Aioli
10min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1u.
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min