Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas

Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas

4.2 547 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de aceite de oliva
  • 1250 g de aguja de ternera en trozos (3-4 cm), salpimentada
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de zanahoria en rodajas (1 cm)
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 cabeza de ajos
  • 8 de clavos enteros
  • 2 cucharaditas de pimentón dulce
  • 1 pastilla de caldo de carne (desmenuzada)
  • 300 g de vino tinto
  • 100 g de agua
  • 500 g de patatas en rodajas de 1 cm (con o sin piel)
  • 20 g de mantequilla
  • 2 pellizcos de ajo en polvo
  • 2 pellizcos de hierbas secas variadas
  • 1 pellizco de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 43.24 g
Calorieën 2271 kJ / 543 kcal
Vetten 32.95 g
Vezels 2.91 g
Koolhydraten 17.72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...