Compatibele versies
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva
- 1250 g de aguja de ternera en trozos (3-4 cm), salpimentada
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de zanahoria en rodajas (1 cm)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cabeza de ajos
- 8 clavos
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
- 1 pastilla de caldo de carne (desmenuzada)
- 300 g de vino tinto
- 100 g de agua
- 500 g de patatas en rodajas de 1 cm (con o sin piel)
- 20 g de mantequilla
- 2 pellizcos de ajo en polvo
- 2 pellizcos de hierbas secas variadas
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2271 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 43.24 g
- Koolhydraten
- 17.72 g
- Vetten
- 32.95 g
- Vezels
- 2.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Pollo a la huertana
45min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Lentejas guisadas
50min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min