Compatibele versies
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva
- 1250 g de aguja de ternera en trozos (3-4 cm), salpimentada
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de zanahoria en rodajas (1 cm)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cabeza de ajos
- 8 clavos
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
- 1 pastilla de caldo de carne (desmenuzada)
- 300 g de vino tinto
- 100 g de agua
- 500 g de patatas en rodajas de 1 cm (con o sin piel)
- 20 g de mantequilla
- 2 pellizcos de ajo en polvo
- 2 pellizcos de hierbas secas variadas
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2271 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 43.24 g
- Koolhydraten
- 17.72 g
- Vetten
- 32.95 g
- Vezels
- 2.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 Min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 Std.
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 Min
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min