鲑鱼、葱和番茄蛋糕

鲑鱼、葱和番茄蛋糕

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 500 克
  • 鲑鱼籽 切片
    180 克
  • 京葱 取葱白,切1.5厘米段
    2 根
  • 含盐黄油 涂抹模具用
    10 克
  • 3 颗
  • 面粉
    180 克
  • 泡打粉
    5 克
  • 牛奶
    100 克
  • 70 克
  • 凝乳酪(curd cheese)
    2 汤匙
  • 根据个人口味调整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉 根据个人口味调整
    1 小撮
  • 油浸番茄干 (optioneel) 切片
    8 个

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 21 g
Calorieën 2285 kJ / 546 kcal
Vetten 30 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...