雞肝抹醬佐杏桃果乾
TM5 TM6

雞肝抹醬佐杏桃果乾

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 120 克 洋蔥, 切塊
  • 50 克 橄欖油
  • 20 克 白酒
  • 200 克 新鮮雞肝
  • 20 克 雞高湯
  • 30 克 醃漬酸豆
  • 1 條 油浸鯷魚 (約5克)
  • 60 克 奶油
  • 50 克 杏桃乾, 切碎
  • 50 克 開心果, 剁碎

Voeding
per 1 人份
Calorieën
572 kJ / 136 kcal
Eiwitten
4.3 g
Koolhydraten
6.5 g
Vetten
11 g
Vezels
0.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten