雞肝抹醬佐杏桃果乾

雞肝抹醬佐杏桃果乾

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 2u.
Totaal 2u. 15min
12 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊
    120 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 白酒
    20 克
  • 雞肝
    200 克
  • 雞高湯
    20 克
  • 醃漬酸豆
    30 克
  • 油漬鯷魚 (約5克)
    1 條
  • 奶油
    60 克
  • 杏桃乾 切碎
    50 克
  • 生開心果碎
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 4.3 g
Calorieën 572 kJ / 136 kcal
Vetten 11 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...