Apparaten en accessoires
醃漬鮪魚橄欖季節食蔬
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
1 瓶
Ingrediënten
-
番茄糊500 克
-
新鮮四季豆 去頭尾、筋,切段100 克
-
西洋芹 取莖、切段(約3公分)100 克
-
紅蘿蔔 切小塊(約2公分)100 克
-
白花椰菜,取小朵100 克
-
橄欖油150 克
-
白葡萄酒醋100 克
-
鹽20 克
-
糖10 克
-
甜椒 (任一種類) 切片(約3公分)100 克
-
蘑菇 切塊(1開4)100 克
-
罐裝油漬鮪魚100 克
-
去核綠橄欖100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 瓶
Eiwitten
49.9 g
Calorieën
8358 kJ /
1999 kcal
Vetten
157.8 g
Vezels
30.5 g
Koolhydraten
123.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patrick美食義大利
10 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je het ook leuk...
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Geen beoordelingen
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Geen beoordelingen
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
秋田烤米棒鍋
Geen beoordelingen
香檸漬洋蔥
24u. 30min
Briouats - 杏仁三角酥餅
Geen beoordelingen
摩洛哥雞肉庫司庫司
Geen beoordelingen
普羅旺斯松子櫛瓜麵
Geen beoordelingen
香辣蕃茄芥藍燉花枝
Geen beoordelingen