Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 罐裝蕃茄糊
- 100 克 新鮮四季豆, 去頭尾、筋,切段
- 100 克 西洋芹, 取莖、切段(約3公分)
- 100 克 紅蘿蔔, 切小塊(約2公分)
- 100 克 白花椰菜,取小朵
- 150 克 橄欖油
- 100 克 白葡萄酒醋
- 20 克 鹽
- 10 克 糖
- 100 克 甜椒, 切片(約3公分)
- 100 克 蘑菇, 切塊(1開4)
- 100 克 油漬鮪魚, 罐裝
- 100 克 去核綠橄欖
- Voeding
- per 1 瓶
- Calorieën
- 8358 kJ / 1999 kcal
- Eiwitten
- 49.9 g
- Koolhydraten
- 123.9 g
- Vetten
- 157.8 g
- Vezels
- 30.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
黑胡椒豆腐肉片捲
Geen beoordelingen
甘香蝦
Geen beoordelingen
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
雞肉湯河粉
Geen beoordelingen
高蛋白蘋果蛋糕
Geen beoordelingen
韓式雜菜冬粉
1h 45min
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
燉牛肩佐義大利餃
Geen beoordelingen