Compatibele versies
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g queijo feta
- 125 g espinafres descongelados bem espremidos
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- ½ malagueta vermelha (opcional)
- ½ c. chá de sal
Massa
- 200 g requeijão cortado em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 427.6 kJ / 102.2 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 178 mg
Alternatieve recepten
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1 Std.
Marinada coreana para porco
5min
Caril de bacalhau e coco
25min
Quiche com massa de abacate e recheio de ervilhas - TM5
55 min
Tarta de queso "La Viña"
2h
Flans de ervilhas com creme de iogurte e hortelã
1h 40min
Empadas de chocolate, maçã e clementina
Geen beoordelingen
Caracóis
1 Std. 30 Min
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Tarte intensa de chocolate
2u. 30min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Sopa de ovo
40min