Compatibele versies
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g queijo feta
- 125 g espinafres descongelados bem espremidos
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- ½ malagueta vermelha (opcional)
- ½ c. chá de sal
Massa
- 200 g requeijão cortado em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 427.6 kJ / 102.2 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 178 mg
Alternatieve recepten
Bolo de iogurte e ameixa
50min
Bolo mármore de frutos vermelhos
2h
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Tabuleiro doce e salgado
20min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Creme de limão com morangos
10min
Tarte de nectarina, mascarpone e lemon curd - TM6
3 Std. 40 Min
Massa folhada
1h 30min
Pregado e texturas de couve-flor
Keine Bewertungen
Gelado de limão com gengibre
3u. 15min
Trança tricolor
1 Std. 10 Min
Bolo de laranja caramelizado
1h 5min