Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla nocciola
- 180 g di nocciole, spellate e tostate
- 125 g di zucchero di canna
- 50 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 2 uova, a temperatura ambiente
Pasta frolla montata
- 160 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 300 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 420 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia alla cannella
3u. 10min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Bon bon di marzapane
1 godz. 50 min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1 Std. 30 Min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Crema Bimby ® al limone
45 min