Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla nocciola
- 180 g di nocciole, spellate e tostate
- 125 g di zucchero di canna
- 50 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 2 uova, a temperatura ambiente
Pasta frolla montata
- 160 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 300 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 420 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 min
Pasta biscotto
1hod.
Pasta frolla
1h 50min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Danubio dolce
3h 25min
Crostata alla nocciola
2hod.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11sa
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1hod. 30min