竹筍鮮肉酥餅

竹筍鮮肉酥餅

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
12 個

Ingrediënten

燒餅
  • 豬油
    60 克
  • 低筋麵粉
    90 克
  • 中筋麵粉
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約90-100度)
    220 克
  • 70 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 少許
  • 白芝麻
    20 克
燉煮竹筍豬肉
  • 帶皮五花肉 切片(厚0.5公分)
    350 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    20 克
  • 蒜苗 切斜片
    40 克
  • 熟竹筍 切片
    150 克
  • 素蠔油
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 個

Eiwitten 9.7 g
Calorieën 1487 kJ / 355 kcal
Vetten 20.9 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 31.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...