Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh dill
- 2 tsp dried instant yeast (8 g)
- 150 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 350 g bread flour, plus extra for dusting
- 200 g feta cheese, cut into pieces
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Easter Bread
3sa 50 dk
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Pizza Diavola
1h 30min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45 min
Tomato Focaccia
3 Std.
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Potato and Rosemary Focaccia
2óra 35p
Mini Spinach Calzone
2óra 35p