Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 460 g Milch
- 100 g Sahne
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3199 kJ / 764 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 Min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40min
Gorgonzola-Sauce
20min
Pilz-Sahne-Sauce
30 Min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min