Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Nudeln (z.B. Bavette)
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
Pesto
- 75 g Rucola
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Walnusshälften
- 1 Stück Zitronenschale (ca. 1 x 4 cm)
- 1 frische Chilischote, halbiert, entkernt
- 100 g Olivenöl
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- 3 Prisen Pfeffer
Käsesauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Gouda, in Stücken
- 30 g Butter
- 20 g Mehl
- 350 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4265 kJ / 1018 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 godz.
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20 min
Pizza-Bruschetta
1 godz. 30 min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Nudelauflauf
45 min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25 min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 min