Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
of 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 482 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 7.33 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 5.43 g
- Vezels
- 1.04 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Polévka červená z řepy
35 min
Čočková polévka s rajčaty
2u. 5min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Cizrnové karbanátky
11u. 10min
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Hanácká trošková polévka
8 Std. 55 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min