Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
of 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 5.45 g
- Koolhydraten
- 32.15 g
- Vetten
- 12.83 g
- Vezels
- 4.63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Koprová polévka
20 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Zabijačková černá polévka
35 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Krémová polévka z rukoly
30 Min
Fazolková polévka
35 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Moravské zelí
25 Min