Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Žampiónová směs:
- 30 gramů šalotky, napůl
- 30 gramů másla
- 200 gramů žampiónů, na kousky
- 50 gramů bílého vína
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
Polévka:
- 30 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 125 gramů bílého vína
- 500 gramů mléka
- 300 gramů zeleninového vývaru
- 300 gramů sýru, hermelínu, na kousky
- pečivo
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1930 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rybí polévka se zeleninou
30min
Žampiónová krémová polévka
20min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Žampiónová krémová polévka
20min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Krémová polévka z rukoly
30min
Křenová polévka s bramborami
30min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Chlebová polévka
25 min
Houbovo-smetanová omáčka
30min
Kulajda
40 min