Tex-Mex-Salat

Tex-Mex-Salat

4.6 936 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

Käse-Nachos
  • Weizenkleie
    20 g
  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Chili, gemahlen
    1 TL
Limetten-Knoblauch-Creme
  • Knoblauchzehe
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale dünn abgeschält (à 1 x 4 cm) und Saft ausgepresst
    1
  • Crème fraîche
    200 g
Chili con Carne und Fertigstellung
  • Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
    1
  • Öl
    20 g
  • Hackfleisch gemischt
    500 g
  • rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
    1
  • Tomatenmark
    100 g
  • Mais klein (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
    1 Dose
  • Tabasco
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Eisbergsalat
    300 g
  • Avocado (ca. 150 g)
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 35 g
Calorieën 2751 kJ / 656 kcal
Vetten 51 g
Vezels 7.8 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...