Apparaten en accessoires
筊白筍炒雪菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 完整食譜
Ingrediënten
-
雪菜 洗淨、瀝乾水份,切段300 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油10 克
-
毛豆50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
日式醬油1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
795 kJ /
189 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan