Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- 100 克 藜麥 (白、紅皆可)
- 10 克 乾香菇, 浸泡至軟
- 80 克 新鮮荸薺, 去皮
- 120 克 紅蘿蔔, 切塊
- 300 克 豬絞肉
- 25 克 醬油, 可多播一些調味用
- 25 克 蠔油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 18 片 高麗菜, 取大片葉,以滾水川燙至軟
- 香油, 少許,調味用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 860 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g