高麗菜封肉

高麗菜封肉

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 25min
8 人份

Ingrediënten

  • (含料理和蒸煮用水)
    700 克
  • 藜麥 (白、紅皆可)
    100 克
  • 乾香菇 浸泡至軟
    10 克
  • 新鮮荸薺 去皮
    80 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    120 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 醬油 可多播一些調味用
    25 克
  • 蠔油
    25 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 高麗菜 取大片葉,以滾水川燙至軟
    18 片
  • 香油 少許,調味用

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.5 g
Calorieën 860 kJ / 205 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...