Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g batata cortada em pedaços
- 300 g cenoura cortadas em pedaços
- 700 g água
- 300 g ervilhas descongeladas
- 180 g carne de vitela
- 50 g azeite extra virgem
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 861.4 kJ / 205.9 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 69.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
Puré de pera e banana
5 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min
O 1º puré de carne
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min
Puré de cenoura e batata
30 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
Puré de carne e espinafres
30 Min
Puré de peixe e legumes
35 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 Min
Puré de legumes com carne
40min