Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
of 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimento verde cortado às rodelas
- 100 g pimento vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de peixe - 1 pitada de piripíri (optioneel)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro
- 4 pés de coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de pato
1h 5 min
Cozido à portuguesa
1h 35 min
Arroz de polvo
1h 15 min
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Massa guisada com carne
45 min
Arroz de marisco
45 min
Arroz de tamboril
35 min
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Bacalhau com todos
1h
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10min
Jardineira de carne
1h 5 min
Caldeirada de Lulas
45 min