Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g gekochter Schinken, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 85 g Tomatenmark
- ¼ TL Zucker
- 1 ½ TL Basilikum, getrocknet
- ¼ TL Salz
- 2 Prise Pfeffer
- 1 Eigelb
- 2 EL Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräuterfaltenbrot
1h 10min
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Mozzarella-Salami-Happen
1h 45min
Bacon-Spieße
1h 30min
Mini-Calzonen
1h 40min
Speckfalten
2 Std. 20 Min
Burger-Muffins
1h 40min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1h 50min
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2h 10min
Pesto-Ähre
40min
Flammküchlein
1h 20min
Partyähre
1h 50min